View Single Post
Staro 01.11.2013., 01:27   #1
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Cool Poslovni ljudi posao odraduju/umiru u hodu

Citat iz horora sadasnjice "93% njih pripremu za sastanke završavaju u hodu, na putu do odredišta"
50% njih ne dozivi 50 godinu sa zdravim kardio susutavom, 80% njih umre od zatajenja srca islicnih bolesti do max 60 godine zivota, 77% njih ima (u naj manju ruku) cudan tkz. privatni zivot (ako ga uopce ima), i tako dalje i dalje i dalje ..... sve to samo radi utrke za vecim profitom (sad bi ovdi stavija nekakav znakic ali takav jos nije napravljen)

Ono sta ocu rec je da.
Prvo dragi Pc ekspert znam da se od rekalame zivi ali ovo brate je ggghhhhhmmmm aaaauuuuu iiiiiiiii, bar ste mogli malo editirat tekst da bude barem malčice human.
Drugom mozda sam ja malo ogorcen generalno na zivot jer dok ovo tipkam sjedim na poslu a sanjam krevet.

Uglavnom eto culi ste sta mislim pa sad radite sta ocete sa tim.

A sta se tice misljenja ili postotaka o losoj vezi, trajanju baterije, brzini uređaja i slicno, mogu rec da se djelomicno slazem s njima, meni u 66% slucajeva baterija rikne na 91% filma (pa odem spavat), 100% mi fali snage kad izajde nova igra, a definitvno mi je 300% sporo spajanje na internet kad mi sin vristi jer se ne moze spojit

Aj živili Vi meni i dabog da se ne morali pripremat za poso u hodu
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote