View Single Post
Staro 31.10.2013., 23:05   #71
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
+ amortizaciju za kompove, jer nakon nekog vremena valja uložiti u nova obrtna sredstva
kompovi u ovom slučaju nisu obrtna sredstva

Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Samo ne na Zagrebačkoj burzi
Da, tu fundamenti ne igraju toliku ulogu i više je špekulacija, a to zahtijeva konstantnu online informiranost i tajming. Iako, trgujući dionicama na ZSE, u prosjeku sam prošao dosta bolje nego fond manageri.

Citiraj:
Autor Albert Wesker Pregled postova
Hvala vam svima na odgovorima.danas sam bacio racunicu i stvarno se ne isplati otvarati takvo nesto...mozda se birtija otvori ali i o tome moram podrobnije razmisljati i nije pametno ulaziti u to potpuno sam...a mozda zaposlim neku big boobies studenticu pa ju dodete malo promatrati dok se piva izlijeva kroz grlo
Zaboravi na ugostiteljstvo i ja bih iznajmio i trgovao a drugi neka rade da ja zaradim.

Ako misliš nešto ozbiljno, preporuka je krenuti u posao bez značajne konkurencije i sa osiguranom naplatom. U ovom trenutku, jedan od izbora je radno intenzivna poljoprivredna proizvodnja na manjoj površini namijenjena izvozu. Ne preživljava na poticajima države, dosta je uspješnih primjera te u startu ne traži milijunska ulaganja.
listerstorm je offline   Reply With Quote