View Single Post
Staro 31.10.2013., 16:13   #3559
Souldefiler
Registered User

Datum registracije: Sep 2012
Thl w200

Pozz svima. Na pretplati sam uzeo Huawei g510 i na prvi pogled sam bio odusevljen. Korstiti dual core po prvi put je bilo iznenedjujuce . Ali nakon nekog vremena krenulo je razocarenje. Kad sam ga malo prepunio appovima pocelo je stucanje, laganje itd. Malo me to pocelo nervirati i odlucih da sebi nabavim nesto jace. Nakone 10 dana konstantnog pregladavanja foruma, youtube videa itd o kineskim telefonima, nasao sam idealan telefon za moje potrebe i dzep naravno . U pitanju je THL W200 sa mediatek quadcore 1.5ghz procesorom, 5 incha hd ips ekranom, 8mpx prednjom i 13mpx zadnjom kamerom, 8gb interne memorije i 1gb ram memorije. Malo sam bio skeptican posto je kinez u pitanju al kad mi je dopao saka jednostavno sam bio iznenadjen kakvu zvjer drzim u rukama. Nakon root-anja, ubacivanja fixa oko notification lampice, i jos nekih sitnih tweekova ta neman je kucala 16700 score na antutu-u. Sve i jednu igru aplikaciju i sve sto stavim na njega jede u sekundi. Igre kao Fifa 14, asphalt 7, Real Racing 3, Modern Combat itd goni bez trunke laga. Ekran mu je fantastican, slike su takodje odlicne, a sto se tice Gps-a, Epo gps assistance kad se podesi hvata satelite za manje od 30 sekundi bez greske pa cak i u zatvorenom prostoru. Moj stari huawei sam poklonio zeni i on je bio 4,5incha i kad sam dobio THL W200 podvukao sam liniju i necu prelaziti 5incha jer sve preko je po mom misljenju preveliko za ruku. Thl ima dosta dobru podrsku za korisnike jer se bave proizvodnjom telefona vece 15 godina. Poslao sam im par pitanja oko baterije i hoce li biti jacih baterija u buducnosti? Odgovorili su mi potvrdno da planiraju izbaciti bateriju sa 2200mAh uskoro. Mislim ima tu izbora bezbroj sto se tice kineskih telefona al nisam nesto za nazive poput copo , ching chong itd. Stvarno je telefon zvjer i preporucujem ga svima, ko god ga kupi nece se pokajati sigurno. Ako kome treba neka pomoc u vezi ovog telefona (root,tweeks,..itd) nek se javi na pp.
Souldefiler je offline