View Single Post
Staro 31.10.2013., 10:17   #349
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Pozdrav svima,

Sin me mulja da mu kupim PS3. Obzirom na to da nikad nismo imali doma nikakvu igraću konzolu imam par pitanja:

1. guglajući nisam pronašao nekakvu stranicu tipa "PS3 FAQ" ili "PS3 for dummies" pa ako imate neku slobodno mi je preporučite.

2. bacio sam oko na verziju sa 12 Gb. Čemu uopće služi dodatna memorija na PS3? Vidim da postoje verzije sa 12Gb i sa 500Gb HDDom? Je li hard disk (ta verzija sa 500 Gb) nužna za igranje igara? Da li se igre sa BR diska instaliraju na PS3 ili je ta memorija potrebna samo za savegame i evetualno multimedijalne fajlove tipa slike, muzika i video?

3. ako je HDD potreban za normalno funkcioniranje PS3 (ne preporučate verziju sa samo 12Gb) mogu li na PS3 spojiti eksterni HDD preko USB porta (ima li ga PS3). Mislim da PS3 nebi koristili kao multimedijalni uređaj a imam doma dva usb HDD-a pa bi jedan možda iskoristio za PS3.

4. mogu li se na PS3 koristiti game kontroleri sa PS2 (wireless i žičani)?

5. još samo ovo :-) čitam baš sada po forumu nekakvu politiku Sonyja oko rabljenih igara? WTF? Pa zar neću moći koristiti rabljene originale?

Eto....
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9

Zadnje izmijenjeno od: pogi. 31.10.2013. u 10:27. Razlog: dodano pitanje br.5
pogi je online   Reply With Quote