View Single Post
Staro 31.10.2013., 08:29   #1323
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Ja sam ga uzeo za sebe početkom 4. mjeseca (verziju s B830). Laptop je ok, iako je po krevetu po cijeli dan, i dalje je tih i hladan kao i prvog dana. Jednostavno ne znaš za njega da radi i ne grije se ni malo. Baterija je odlična, niti nakon pola godine nije izgubila ništa i može trajati i 3h surfanja sa max osvjetljenjem i balanced postavkama. Kad bih uključio Power Saver imam osjećaj da bi mogao danima. Meni je display možda malo pretaman, iako je to relativno normalno za antiglare ekrane, na to i zaboraviš dok ne vidiš neki glossy ekran. Izrada bi mogla biti bolja. Pošto ga stalno koristim preko touchpada, primjetno je ulegnuće njegove lijeve tipke na stranu gdje češće pritišćem. Ništa značajno, treba se dobro zagledati da se primjeti, no očito to nije najkvalitetnije sređeno. Kućište je već nakon par dana počelo škripati na pojedinim mjestima, no opet ništa značajno. Imao sam i nekih problema sa zvukom, da se zvučna gasila nakon 10sec korištenja na bateriji zbog neke uštede energije te se nakon toga nije htjela sama pokrenuti, no to sam riješio gašenjem te opcije u registryju.

Iako sam naveo neke mane, to nije ništa neuobičajno za jeftinjake i to se ne može smatrati značajnim minusom. Slično bi te dočekalo sa svakim jeftinim laptopom (npr. frendu je na otprilike jednako starom Samsungu lijeva tipka touchpada skoro skroz otpala od korištenja). Meni je najbitnije bilo da je hladan i tih, što definitivno odrađuje propisno.
redscro je offline   Reply With Quote