View Single Post
Staro 31.10.2013., 08:09   #440
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Evo, ovo su moje prve impresije igrom od noćas.

Kulturno sam čekao legalni početak igre, dakle krenuo igrat u ponoć i nešto sitno, konfa iz moj pc, w8.1 pro x64 original.
Niti jedan crash, niti jedan rsod, niti jedan frejmdrop, sve radi bez ijedne greške. Isprobao 5 servera, 5 mapa, cq large i domination, za sad.
Postavke custom - sve ultra, odvrnuto do kraja, 4xmsaa, jedino motion blur amount na 0%, kako imam na svim igrama; avg fps 60 na cq large na 3 mape, mjereno frapsom, na dominationu 75 fps-a avg, također benchano frapsom.
Driveri 13.11 beta6, to sam zaboravio napomenuti; išao sam app metodom, ako bude radilo s njima kak treba, ne diram ništa, ako ne, skidam beta7, ili vraćam na 13.9, no nema apsolutno nikakve potrebe.

Dojam o igri - mrak mrakova, očaran sam sa 99% igre, mapama, hitregom, mehanikom igre, svime. Jedina zamjerka ide na jetove, to je tih 1%, ali za mene kao 'letača' to je ogromnih 1%, jer su mape, bar ove isprobane dosta male i nema baš nekog manevarskog prostora za jet letenje, ali što je najgore, mehanika letenja je sada katastrofa, imho; nakon stotina i stotina sati u jetovima u bf3, za sad se ne vidim uopće u njima, morat ću se gadno privikavati na ovo čudo. Destrukcija je odlična sada, levolution je opako dobar i zanimljivo promijeni mapu i taktiku igranja po istoj, vozila sam isprobao gotovo sva, ne vidim nekakve drastične razlike od bf3 u kopnenim vozilima, i dalje su mi predobra kao i tamo, hitreg je odličan.