View Single Post
Staro 30.10.2013., 12:39   #2027
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Eto usao i ja u svijet Android telefona, citao i gledao sve i svasta po forumu, posto nisam zahtijevan korisnik (mobitel mi sluzio za pozive i pokoji sms par puta tjedno) odlucio sam uzeti nesto jeftino za prvi put. Izbor pao na webshop Vip Racer III mini jer imam Vipov broj.

Telefon stigao za jedan dan, platio 399kn dostavljacu, ubacio sim karticu i bateriju te ga upalio. (Napominjem da sam dosada imao samo "klasicne" telefone tipa Nokia 1680 i slicne jeftinjare do 200kn vrijednosti max).
Na prvu sam ostao paff, oni mislim, siva boja pozadinske plastike i Vipov logo na pozadini mi se jako svidja. Koliko vidim gore je Android 2.3.6 verzija, kad sam ga upalio imao sam nekih 96MB slobodno za koristenje te sam brze-bolje ubo SD karticu, 8GB nije prepoznao, pa sam uzeo 4GB i ona je od prve proradila. Pozivi rade odlicno, zvuk mi se jako svidja, cist i jasan, nemam zamjerki, fotoaparat nisam koristio (budem probao jednog dana), ali ono sto me najvise iznenadilo je koristenje interneta, iznenadjujuce je brz za jedan telefon (barem ja mislim), Gmail radi perfektno, slusanje muzike je ono sto mi je savrseno, cak sam i par filmova u mp4 i avi formatu stavio gore na SD karticu kao i BSPlayerFree koji je odmah titlove nasao, stavio sam i par igara reda radi da ih imam i ostalo mi je 20MB slobodno kad sve aplikacije i programi rade.

Sve u svemu za prvi smartphone je odlican, nije puno kuna kao prvo (mogu misliti sto i kako tek rade ovi od 2-3-4k kuna).

Ako netko ima isti telefon moze slobodno da da kakav savjet u vezi koristenja istog.

A mene jos drzi onaj paff osjecaj (a nije dugo vremena, jos od '96 i paljenja prvog PC-a)