View Single Post
Staro 29.10.2013., 22:52   #3868
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor tonisostaric Pregled postova
Pa mislim da bi mogao biti spreman jer igram samo njega, proučio sam dosta stvari o njemu, kako su igrali drugi, kako reagirat u kojoj situaciji i slično. Za rune je pun net toga, ostalo je sve na itemima i ostalima.

Nadam se da nisi u pravu što se tiče ranked-a

Al ono ja sam tvrdoglav i bolje da pogriješim pa naučim grešku nego da uvijek slušam druge.

Mada mi je smiješno da sam eto npr igrao garen nekih destak puta i imao do sada 250 gejmova, misliš da bi bolje igrao s garenom nego sada?? Ja se nebi kladio.
Pa nije stvar u garenu.. Ti češ doći u ranked, gdje će te neko counterati ko malu bebu, i odmah prvih 10 mečeva češ pasti u bronze. Pa se izvlači sam iz "govna"...

Prvo, od tih prvih 10 mečeva ti češ morati igrati sve uloge. Šta znaš još igrati?

Igraj garena i dalje, nauči ga i igraj. Ali ja ti predlažem (i mislim da će se večina složiti s menom), nauči još jednog topera, barem 2 midera, barem 2 supporta, barem 2 adc-a i barem 2 junglera. Po meni i više nego 2 supporta.. I onda možeš ranked. Ti dođeš ranked, i prvi meč dobivaš support ulogu.. Neznaš ju igrati, neznaš gdje wardati, kad pull, kad push, a i nemaš rune.. Gold za supporta je sve.

Ja sam npr. odigrao 250 normal mečeva i tek onda išao ranked. Prvih 10 mečeva imao 8:2 score i pao u silver I. I eto me u gold. A još sam newbie! Jer igram samo za vikend i sad sam ajde kroz ljeto nešto igrao....

Možeš protiv mene lane probati garen vs garen pa da vidimo. Ja sam ga igrao svega 30-tak puta.

Ali nije u tome stvar. Imam više iskustva. Kad engage, kad ne, kad dive, kad te mogu ubiti, kad možeš ti mene. Čovječe ti si lvl 25. Ti još nisi odigrao pravi meč po meni.

Pomoći češ sebi a i drugima da ne igraš ranked. Igraj garena, nauči ga, budi Best Garen EUNE, meni će biti jako drago. Ali jedan champ ti daleko nije dosta, a kad kreneš igrati ranked i to, garantiram ti da češ zaboraviti na garena

I, please, no hard feelings Tu smo da komentiramo, pomognemo i savjetujemo Tako su i mene drugi

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 29.10.2013. u 22:58.
Mommistake je offline   Reply With Quote