Citiraj:
Autor hedgehog
hlađenje neće biti problem sa intelom, čak ni sa stock hladnjakom..a koliko vidim sva ova kućišta imaju svoja napajanja, pa te ni to ne treba brinuti..150W koliko da je najslabije od ova 3 napajanja je sasvim dovoljno za i5 i SSD..vjerojatno bi i neka diskretna low power grafa mogla raditi ako poželiš ubacit jednom..ako baš želiš hladnjak zbog manje buke (iako buke zapravo i nema  ) imaš OVO ili NOCTUA
|
tnx, ići ću sigurno na linkworld
ali još se premišljam oko hlađenja. koliko sam vidio svi ventilatori na ovim hladnjacima pušu prema procesoru, linkworld kućište ima rešetke otprilike gdje će biti hladnjak s ventilatorom pa bi tu uvlačio zrak i onda topli zrak raspršio po ostalim komponentama, a kako je sve jako malo topli zrak ne bi imao gdje i ne znam kako bi se to ponašalo. kakve su mi mogućnosti okretanja ventilatora u drugom smjeru pa da mi tu izbacuje topli zrak izvan kućišta?
ujedno pronašao sam ovaj cooler kojem je ventilator između procesora i hladnjaka
SCYTHE Kozuti SCKZT-1000 koji bi toretski trebao raditi ovo što sam zamislio, pa ima li netko iskustva s njim i u kojem smjeru ventilator puše?