View Single Post
Staro 28.10.2013., 22:12   #3498
djuro86
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
ZTE po specifikacijama ima veću bateriju što je na smartphoneima zapravo i najbitnija karakteristika. Nazivno je 2500 mah, sad čak i da nije toliko vjerojatno je veće od Lenovo 2000 mah. Ima veći ekran s istom rezom, ali kao što su već gore kolege podvrdili teško je vidjeti razliku u rezoluciji na tako malim ekranima. ZTE ima bljeskalicu što je također moguća bitna razlika. Kamere su vjerojatno tu negdje iako je navodno ZTE zapravo opremljen sa 5MP(na više foruma su vlasnici tako napisali). Na tvom mjestu bih uzeo ZTE bez razmišljanja.
hvala vam na savjetima...gledao sam malo te recenzije i izgleda neloš mobitel skroz...ionako ne slikam / snimam pretjerano često tako da kamera i neigra neku ulogu..znaci mogu narucit s ove focal stranice jer je na njoj 100 kn jeftinije nego na bangood... i gledat dal će me zobić pdv i carina ili uzet na bangood za 100 kn više (onda nema carine) sori na glupim pitanjima ali prvi put mi je... i da dal postoji nešto da napišu kao gift ili vrijednost malu pa prođe prođe
djuro86 je offline