Citiraj:
Autor djuro86
pozdrav,dali može savjet oko kupnje ? kopka me između LENOVO a820 te ZTE v967s,dali netko ima iskustva s navedenim mobitelima pa da mi kaže kakva im je kamera,kakve su slike i videa i tako to,dali je display koliko toliko kvalitetan..trenutno imam LG optimus 2x kojeg namjeravam prodati pa uzet jedan od navedenih..više me vuče prema ZTE...još me zanima zašto negdi za ovaj zte piše da je kamera 8mpx a negdi 5 .. i dali ima ko iskustava sa kupnjom preko focalprice.com jer je tamo zte 128$ ... unaprijed hvala
|
ZTE po specifikacijama ima veću bateriju što je na smartphoneima zapravo i najbitnija karakteristika. Nazivno je 2500 mah, sad čak i da nije toliko vjerojatno je veće od Lenovo 2000 mah. Ima veći ekran s istom rezom, ali kao što su već gore kolege podvrdili teško je vidjeti razliku u rezoluciji na tako malim ekranima. ZTE ima bljeskalicu što je također moguća bitna razlika. Kamere su vjerojatno tu negdje iako je navodno ZTE zapravo opremljen sa 5MP(na više foruma su vlasnici tako napisali). Na tvom mjestu bih uzeo ZTE bez razmišljanja.