Tema: Hearthstone
View Single Post
Staro 28.10.2013., 20:44   #171
3NCORE
NePremium clan
Moj komp

3NCORE's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ovaj raning sistem mi je bezveze, brijem da mozes do 3*master sa najvecim sranjem od decka, samo treba biti uporan.Skoro svaka pobjeda ( nakon golda trebaju po 2, zasad sam platinum 3 sa 20-25 winova ) ide rank gore, a jos nisam pao rank ( moguce? ) iako imam podosta poraza.

Isto tako matchmaking, budem silver 1 i dobijem frajera sa kartama boli glava koji me rastavi u par poteza, a onda 5 rankova kasnije dobis lika koji nezna sta treba raditi

Ocekivao sam malo vise ovih daily questova, ovako nakon prva 2-3 ima jedan dnevno sa 40 golda.Znaci treba jos 33 ( 10 golda za 3 ) pobjede za skupit ulazak u arenu.

Drugi arena run je isto zavrsio 3-3, bio je bolji deck ali dogadaju se greske posto sam pocetnik.Npr. buffam miniona koji ne moze napadati taj turn i izgubim u sljedecem, zbrajam dmg i onda napadnem krivim minionima ili uopce zaboravim napasti, jbg ponese te i onda zajebes.

Uglavnom trpam sa nekakvim paladin deckom sastavljenim od basic karata i zasada ide ok.

Otvorio sam 3 packa ( ili 4, nisam siguran jesu li 2 od questova ) i dobio sam epic craba koji je trash, kao i sve ostalo sto je bilo unutra.

3NCORE je offline   Reply With Quote