Dobar dan raja

Evo ovako,prije 7 godina sam radio u jednoj igraonici i ta igraonica je vrtila ok zaradu.Dan danas radi ali je malo previse podigla cijenu a da ne govorim o piratskim windozama/igrama koje su instalirane na svakom kompu...
vec 2 tjedna ozbiljno razmisljam o otvaranju igraonice posto taj posao znam bolje nego ovaj sto ga radim 6 godina

malo sam "spijunirao" tu igraonicu i skontao sam da ekipa najvise igra LoL,Dotu 2 i nesto COD MW LAN-a i siguran sam da bi igrali na netu Call of Duty serijale samo da gazda nema piratluk.i tu bih uletio ja

Znaci,uzeo bih nekih 12 kompova(dual core konfe sa 4 GB rama,modernije graficke itd) uglavnom,pobrinuo bih se da ne steka igra

naravno,uzeo bih original igre poput COD MW 1/2/3 COD BO 1 i 2,Counter strike GO,left 4 dead 2(naravno,origigi windowsi bi bili

)...pokusao bih odrzati turnire i nagradivao bih igrama tipa Diablo III ili nekom drugom popularnom igrom.
odrzavala bi se nocna igranja i cijene bi bile pristupacnije.dobili bi kvalitetnu uslugu za ok novac.kako bi igraonica zaradivala,sve vise bih ulagao u nju tipa bolja periferija,jaca racunala(to je pod must)....
Cjenik bi bio otprilike ovakav:
10 kn - 1 sat
15 kn - 2 sata
20 kn - 3 sata + 1 sat gratis
te cijene bi bile neovisno dali bi se igralo na internetu ili single player/LAN.
nemam bas nekih troskova doma jer zivim sa starcima
Molio bih neki savjet u vezi moje ideje.dali se to isplati ili ne...