View Single Post
Staro 28.10.2013., 16:02   #609
Iggy91
Registered User

Datum registracije: Oct 2013
Evo mojih dojmova glede extreme digitala.
+ strane-cijena,te donekle točnost u mojem slučaju (većina artikala bila je spremna za preuzeti u roku 7 dana)

- strana-organizacija te neprofesionalnost

A sada o mojem iskustvu:
Naime,ja sam naručio nekoliko artikala (konfiguraciju) te su rekli da čekam,eu skladište,bla bla...ok.
Čekam ja tako 2 tjedna,iako su rekli da je to u zg-u za najviše 11 dana.Prođe 11 dana,ja zovem ED oni kažu sve je došlo osim matične,ona se očekuje,do kraja tjedna,nazovem opet,kažu doći će slijedeći tjedan.Nakon toga,šalju mi mail da je narudžba spremna te da mogu doći po nju,ali ne i matična,koju:"naši dobavljači nisu mogli isporučiti."Iako sam na njihovu webu uredno vidio da se može naručiti.Ono što me smeta jest da su oni mene zavlačili 6 dana uredno mi govoreći da nabava matične neće biti problem usprkos situaciji na webu (2 dana nakon online narudžbe na matičnoj je pisalo da se ona više ne distribuira).Također,čekanje me ubilo,znam da je možda bilo više artikala,ali to bi trebalo ići mnogo brže i efikasnije.Na kraju matičnu sam nabavio u drugom dućanu,gdje ne samo da su mi poslali mail u roku 1 sat sa upitom želi li oko 4 popodne (istog dana) doći po komponentu (jelda matična),ako vas zanima išao sam sutradan ujutro...Cijene u tom dućanu su mrvicu,ali zbilja mrvicu skuplje (20-50) kn,ali otada kupuje kod njih jer za tu brzinu ispunjenja narudžbe to i zaslužuju.Ako vas zanima ime dućana,mogu vam reći,neću sada tu reklamu raditi.
Iggy91 je offline   Reply With Quote