View Single Post
Staro 28.10.2013., 12:19   #3837
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Mommi kako to da samo coop igraš?
Mah, kad sam na faksu igram samo protiv botova da uzmem first win of the day, da nešto ip-a skupim.
Na laptopu sam, a imam nekih 20 fps-a u tf-u kad igram protiv normalnih ljudi, pa mi je to više na žalost nego na korist.
Imam 7.5k ip, sutra idem doma, studirati kaj da kupim, i igram 5 dana u komadu vjerojatno
Gragas mi se sviđa, i uzimam ga 100%, moram i adc-a nekog piknuti. Sve ću više sutra znati, a i vi

Inače, za sve nove, pozdrav ekipi i jedan prijedlog koji se vuče kroz svakog novog, NE KUPUJTE rune prije lvl 20, i onda samo TIER 3 AP I AD page napravite.
I drugi prijedlog... NE KUPUJTE champove za RP! Kad-tad ćete ih sve imati. Ovi boostevi vam idu više na lošu stranu. Bolje imati više mečeva prije lvl 30 nego, manje naravno... Bar koliko meni realnost govori.

Vi komotno možete kupovati kasnije skinove i takve gluposti (koje se čine besmislene u ranoj fazi igranja) kako su se činile i meni, a sad su mi skinovi postali opsesija, pa sam tako već na 23 skina :O

Dovoljno za početak.
Ako imate bilo kakva pitanja, sva aktivna ekipa ovdje je i više nego dovoljna da vam pomogne, svi super igrači, ljudi i savjetodavci

zzoooP

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 28.10.2013. u 12:25.
Mommistake je offline   Reply With Quote