Ovako, što se tiče EUNE, počeli smo organizirati u Srijedu custom mečeve...ako nas se nađe 20 mogu se igrati i 2 meča paralelno. To je inače ekipa s bugovog foruma.
Ovu srijedu nas je bilo cca 12-15, pa su neki izvisili (makar su neki onda otišli da bi mogli i novi odigrati). Igra se u srijedu od cca 19:50-20:00 pa do koliko se igra, neki idu ča, neki dođu, bla bla. Nekada tryhardamo (ja ahri, guls heca), a nekada botlane nidalee+soraka (demolirali smo jannu sivir

)
Ako će netko igrati, budite online oko 19 30, jer će se već tada polagano spremati ekipa. Mommistake, ako ćeš igrati ti si mi siguran na listi jer znam da ćeš biti tamo, isto kao i Guls
Citiraj:
Autor blankyboy
ljudovi... primate kakve takve njubare? 
tek sam tridesetak dana u LoLu :P
trenutno studiram Teema Rammusa i Kasadina... trolanje mi je zabavno
razmisljam par RPova kupiti.. onak za 20tak eura. isplati se? boosteri? onaj digital collectors pack?
|
Ne kupuj RP. Ne kupuj champove. Igraj s ovim free champovima (ionako svaki utorak se refresha), a rune ne kupuje dok god ne dođeš do 20-og levela kada ti se budu otvorile tier 3 rune. To su ti najbolji savjeti do level 30 što se tiče igre, jer ti je bolje imati cca 20 000 IP na lv 20 i kupiti rune + par champova, nego uzimati champove, a onda nemati rune. I kada dođeš na 30 level nemoj igrati Ranked i to je to. Dobrodošao u LoL i na forumu

btw, samo si napiši da li si EUNE ili EUW, kako bi mogao znati tko bi ti eventualno mogao nešto pokazati u igri (na forumu mogu svi!)
P.S. Ljudi, ja ću u srijedu vjerojatno igrati Udyr jungle da isprobam i to, pošto sam ga uzeo danas