Citiraj:
Autor papčić
Ja npr. zesce multitaskiram, konstantno se "tabam" između raznih youtubova, messengera, browsera, playera, fejsbukova itd. nisam zadovoljan kao kad to isto radim na frendovom SGS3 koji ima i live wallpeperse i animacije i sto sve ne u backgroundu. Najvise se manifestira praznim ekranom na trenutak kad stisnem Home button ili dugim cekanjem na reakciju za paljenje aplikacije.
Sto se tice igranja, Npr. burazov O4x po Antutu dobiva otprilike isti score, dok on vrti Real racing 3 bez beda, meni je nemoguca misija za sad, dok nema OC kernela za MTK mada ni to mozda ne pomogne..
|
Pitam jer eto, igrom slučaja prije nego kupim sebi mob, kupio curi SGS3, malo sam ga koristio kroz dan dva kak inače svoj koristim (Viber, WA, hangouts, browsing, malo GPS-a odnosno Oruxmaps i to je to). Nisam baš bio oduševljen na stock ROM-u (istina nije updatean na najnovije) i stock launcheru. Radi brže od mojeg Arc S 3x

, ali opet nije to fluidnost da radi bez trzanja. Iako ponavljam, oduševljen sam bio radom jer mi se browser nije otvarao 5s, kad sam kliknuo na phone ili kontakte nisam čekao isto 5 sekundi i to.
I onda gledam drugi mob, Quad MTK sa Turbom i 2GB RAM-a i mislim si - ak bu to gore, ježi ga onda.
Iako ja vjerojatno malo i pretjerujem. Da mi je Alcatel 6030D što ga ima Drug Brko bio bi zadovoljan, al ne, sad je izašao novi i sad me on primamio. A on je na MTK Quadu 1,5Ghz, 2GB RAM, 5" full HD ekran i 16GB interne memorije (što mi je taman).