View Single Post
Staro 27.10.2013., 12:21   #1057
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Pep je zajebo s postavom. Gledao sam sad sažetak tekme - Hertha je komotno do dvadesete minute mogla voditi tri nula uz malo sreće, jer imali su gol, prečku i fulani zicer.

Sumnjam da su se Bayernu ozlijedila dva igrača u prvom poluvremenu, i to što je dvije zamjene tako rano napravio samo pokazuje da je u startu pogriješio.

Jednostavno, mišljenja sam da igra bez pravog napadača nije za Bayern, puno bolje igraju s pravim napadačem u postavi. Pep bezveze forsira enšto što mu uopće ne treba, imaekipu s kojom se može prošetati kroz Bundesligu, a bome i do drugog dijela LP. I protiv Leverkusena je Mandžu ostavio na klupi pa su dobili samo bod.

A Jupp je Mandžu vjerojatno koštao naslova prvog strijelca lige zbog tih pošteda i ostavljanja na klupi. No on je to radio kad je već imao čistu situaciju u Bundesligi.
To sto je Hertha jucer dobro odigrala na pocetku i iznenadila Bayern nema veze s nacinom na koji je Guardiola postavio ekipu. Obrana je daleko od savrsene, Dante je ozlijedjen pa ga je mjenjao ocito znatno losiji Van Buyten, a Martinez jos nije 100% spreman pa ga na sestici mjenja Lahm, i iako Lahm to dobro radi, ali ni priblizno kao Javi.

I jesu se ozlijedila 2 igraca, bar po vidjenom. I Kroos i Robben su se poceli drzat za prepone pa ih se izvadilo van. Sto nije ni cudo. Robben je do sad igrao SVE utakmice i nije ga se nijednom rotiralo, a za Kroosa ne znam dal je sve, ali u svakom slucaju puno, a takve se ozlijede onda desavaju.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline