View Single Post
Staro 27.10.2013., 07:40   #1056
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
ne kužim kaj se svi više žale na to, pa pobogu i kod Juppa je Mandžo nekad sjedio na klupi CIJELU tekmu, a nekad ga čak nije ni bilo u sastavu za tekmu

tak da ono, srati sa po Pepu zbog toga je fakat bezveze

pogotovo kad uzmeš u obzir da je Mandžara ulazio samo zato jer se Robben ozlijedio
Pep je zajebo s postavom. Gledao sam sad sažetak tekme - Hertha je komotno do dvadesete minute mogla voditi tri nula uz malo sreće, jer imali su gol, prečku i fulani zicer.

Sumnjam da su se Bayernu ozlijedila dva igrača u prvom poluvremenu, i to što je dvije zamjene tako rano napravio samo pokazuje da je u startu pogriješio.

Jednostavno, mišljenja sam da igra bez pravog napadača nije za Bayern, puno bolje igraju s pravim napadačem u postavi. Pep bezveze forsira enšto što mu uopće ne treba, imaekipu s kojom se može prošetati kroz Bundesligu, a bome i do drugog dijela LP. I protiv Leverkusena je Mandžu ostavio na klupi pa su dobili samo bod.

A Jupp je Mandžu vjerojatno koštao naslova prvog strijelca lige zbog tih pošteda i ostavljanja na klupi. No on je to radio kad je već imao čistu situaciju u Bundesligi.