Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.10.2013., 22:17   #6536
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Nisam ja rekao nista protiv tvog ili bilo cijeg farmanja visokog MP levela. Pa stvar i je u tome da mi jos nije pala oprema s kojom mogu igrati mp6 u ritmu kao mp3. AH za kupovinu namjerno ne koristim. I guram koliko s trenutnom opremom mogu, kad skupim jos golda probati cu si craftat jos opreme, a ovim tempom ce to biti kad dodjem na paragon 100 kako mi se cini. Il ice do tada izaci ekspanzija pa sve cemo igrati "jovo nanovo".
Sjecam se kada sam ja igrao niske MP, bilo je svako malo neki ok drop...nista spektakularno, ali ok.

Pretpostavljam da jos u stashu na nekom od likova imam tog geara za barba pa mogu jedan dan pronjuskat i proslijedit ti ako hoces posto meni taj gear ne treba, a tebi bi mozda dobro dosao.

Mozda bi se naslo nesto i za wiza ili mozda WD, ali ne garantiram...za barba bi se sigurno nesto naslo, samo trebam pogledati tvog barba da vidim kakav ti je gear.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote