Citiraj:
Autor coconut
Gledam da jedino na Alibabi ima Xiaomi Mi3 na lageru (barem tako kažu). I cijene su puno bolje nego drugdje pa mi to sve sumnjivo. Baš ću poslati upit drugi tjedan. Živo me zanima kako će ispasti.
|
a jesi pitao jeli WCDMA ili TD-SCDMA, jer ja sam pitao jedno i reko mi je da će da dobiju 15 ovog mjeseca a sad mi veli da ima ali samo TD-SCDMA verziju ovog drugog još nije dobio.
@ leanchristmas
moraš pogledati i usporediti ove Zopo C2 ima razlike npr onaj za 247.99 eura je Quad-Core 1.5GHz s MTK6589T ovo T (turbo) je važno i piše gore gdje biraš boju (bijeli ili crni) i ako želiš dodatnu TF karticu e tu piše da je Versandkostenfrei aus Deutschland što znaći da je besplatna dostava i to iz Njemačke, onaj drugi za 199.99 eura nema to besplatnu dostavu ali je sve isto.
Ona dva druga isto jeftiniji nema besplatnu dostavu iz Njemačke skuplji ima a ta dva mobitela nemaju onaj turbo tj oni su Quad-Core 1.2GHz s MTK6589 znaći bez t tj turba (slabiji procesor)
U svakom imaš komentare od sva 4 komada dolje kad otvoriš svaki mobitel pojedinačno stranicu, neznam kako znaš njemački ali ljudi jesu zadovoljni, brza dostava mada su neki duže čekali i po tjedan dana (valjda im je nestalo s lagera) ali ako je bilo na lageru za 2-3 dana su dobili na kućni prag mobitel. Mada sam pročitao tipa da je jedan tip dobio s razbijenim ekranom