Citiraj:
Autor Mogy
+1 Pogotovo što se tiče grafike, premračna mi je(dota), totalno drugačije od LoL-a, više preferiram ovaj stil. Meni je takodjer LoL prva MOBA igra. Za početak LoL je vrlo noob friendly igra, jako pristupačna, sve lijepo pregledno i nije ju uopće teško započeti igrati, ali sigurno nije "easy to master".
LoL će biti uvijek najpoznatija i najbolja MOBA igra upravo zbog ovog gore što sam naveo, po meni najviše zbog lakšeg shvaćanja igre te zabavnih stream likova na twitch.tv-u, čak kad i ljudima dopizdi igrat vratit će joj se ko npr ja sam na twitchu gledao malo WoW stream(prije sam WoW igrao) i odmah mi je došao gušt za igrati WoW  Gledam ove nove MOBA igre i sve su kita teška, teško je priviknuti se kad ti je nešto tako dobro što igraš mjesecima/godinama pa prijeći na neku drugu igru istog žanra s time da zadovolji tvoja očekivanja, evo recimo ja sam igrao WoW kao šta sam već naveo te nakon te igrice niti jedan drugi mmorpg mi nije bio niti blizu WoW-a. Naravno to je moje mišljenje, ne morate se vi složiti samnom.

|
Prijo igrali smo skupa lol (todor19

) i dan danas igram i LOL i dotu2.
Glupo je pisat da je LOL najbolja moba ikad.Obje igre su super i nagrađuju skill al moje skromno mišljenje je da je to u doti 2 malo izraženije.LoL ima bolji community al dota vise nagrađuje skill.Jedini razlog toga je ako fidaš u doti 2 onda pošteno fidaš i to dobro osjetiš prvenstveno na goldu koji gubiš.Svaka smrt se pošteno naplaćuje svaki kill se pošteno nagrađuje iako to nije presudno.I na doti i na LOL-u smo gubili dobivene gejmove jer je neko farma sa strane

Najjednostavnije cu ti objasnit zasto je dota zahvalnija je da zamislis kako nemozes slozit čizme u 15 minuti jer je njihov tim superiorniji ti imas tih 400 500 golda od kojih izgubis 250 svaki put kad umres sux balls

Al da puno ne duzim dota je mozda malo kompleksnija sve se to da u 10 gejmova s nekim ko igra malo duze savladat....Kad sam krenio igrat LOL imao sam acc lvl 15 a igrao sam s ekipom koja ima acc lvl 30 to me očeličilo

Fan san obje igre i mislim da su obje igre super al eto malo san vise na strani dote mozda zato sta meta nije konstantna nema onog standardnog 1 top 1 mid 2 bot i jung dosta heroja mogu igrat razliciti role pa svaki gejm nije isti. P.S nemoj se stago naljutit ne brukan ja odi nikoga volija bi dozivit da skupa bacimo gaem na doti 2 pa da se dobro nasmijemo