Citiraj:
Autor X-Plosiv
DOTA2 mi se izgledom nikako ne sviđa, gledao sam više puta, i ne leži mi nikako grafika, kretanje, baš mi ne leži.
Dok svi govore kako je LOL mehanički "slabija", ali ja imam totalno drugačije mišljenje. Kod mene je razmišljanje "Easy to learn, hard to master" što se tiče LoL-a...nisam igrao MOBA igra
|
+1 Pogotovo što se tiče grafike, premračna mi je(dota), totalno drugačije od LoL-a, više preferiram ovaj stil. Meni je takodjer LoL prva MOBA igra. Za početak LoL je vrlo noob friendly igra, jako pristupačna, sve lijepo pregledno i nije ju uopće teško započeti igrati, ali sigurno nije "easy to master".
LoL će biti uvijek najpoznatija i najbolja MOBA igra upravo zbog ovog gore što sam naveo, po meni najviše zbog lakšeg shvaćanja igre te zabavnih stream likova na twitch.tv-u, čak kad i ljudima dopizdi igrat vratit će joj se ko npr ja sam na twitchu gledao malo WoW stream(prije sam WoW igrao) i odmah mi je došao gušt za igrati WoW

Gledam ove nove MOBA igre i sve su kita teška, teško je priviknuti se kad ti je nešto tako dobro što igraš mjesecima/godinama pa prijeći na neku drugu igru istog žanra s time da zadovolji tvoja očekivanja, evo recimo ja sam igrao WoW kao šta sam već naveo te nakon te igrice niti jedan drugi mmorpg mi nije bio niti blizu WoW-a. Naravno to je moje mišljenje, ne morate se vi složiti samnom.