Citiraj:
Autor Guls
Dota2 će pojesti LoL kada uđe u pravu komercijalnu fazu. Treba biti iskren i realan nadasve. Naravno, LoL će imati svoj fanbase ali kako veli HAL, sve to s vremenom dosadi i čovjek traži novu igračku.
|
Nahh
Citiraj:
Autor Guls
Vidiš, pojma nisam imao da je Dota postala finalni produkt...
Dobro, možda malo previše taflam kad velim da će netko nekog pojesti na sceni, ali lol je ove sezone doživio vrhunac i mislim da već slijedeće sezone neće biti tako. Vrijeme će pokazati što će napraviti iz marketinga/gameplaya/love...
|
Teško, LoL je postao toliko veliki, a kako vidim već u slijedećoj sezoni opet ima masu promjena, plus što PRO igrači već hajpaju brutalno sezonu 4, tako da ne vjerujem da će opasti nešto u sezoni 4, dapače, još će se vjerojatno povećati.
Ja gledam na DOTA2 i LOL totalno drugačije.
DOTA2 mi se izgledom nikako ne sviđa, gledao sam više puta, i ne leži mi nikako grafika, kretanje, baš mi ne leži.
Dok svi govore kako je LOL mehanički "slabija", ali ja imam totalno drugačije mišljenje. Kod mene je razmišljanje "Easy to learn, hard to master" što se tiče LoL-a...nisam igrao MOBA igra, ali imam dugogodišnje iskustvo u UT4, COD4 i GW gdje sam radio radio speedclearove masu vremena, te dapače u GW mislim da sam što se tiče jedne razine u UW (jedno mjesto u igri) bio među top 15 igrača na svijetu s vremenom
EDIT:
Problem je što DOTA2 ne može razviti visoko scenu zato što je LoL preuzeo cijelo to tržište :/