View Single Post
Staro 24.10.2013., 23:48   #2992
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
I da i ne, razlika ti nije velika pa po zeljama, sa 1600 mhz ces dobiti sitni bump u performansama HD 4600. Sretno s prodajom

@ShanTech

Po cemu je to bolje?

Cekat ce 10 dana da bi dobio grafu koja daje viska 5 fps-a, ima losiji hladnjak i manju garanciju. Ostatak komponenti isto manja garancija.

Citiraj:
Neki čim čuju brand ispale generiranu izjavu, bez da su probali. Recimo Biostar i ECS pločama ništa ne fali, a zna se koji su komentari za iste.
Znas i sam da ne spadam u tu ekipu, oba proizvodjaca su u rangu MSI, As Rock-a i stvarno se ne sjecam da sam ikad popljuvao jedan od tih brendova.

Inace previse si grafickih strpao u isti kos. Phantomica pokusava biti tiha vec dugi niz godina i nis od toga, pod full loadom su ona i Jetstream najglasnije - sve bi to bilo prihvatljivo da su osjetno cjenovno nize od boljih MSI TF i GIGA WF.

Nek si sam odluci onda jel mu vrijednija garancija/tisina graficke i oc potencijal ili cca 300 kn ustede.

Krešimir-ZG

Varas se, vec je u dosta slucajeva to dokazano i rijetko kad izbace proizvod u rangu Msi i Gige da joj nemas kaj za prigovoriti.

Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 25.10.2013. u 16:38.
lolofuxy je offline   Reply With Quote