View Single Post
Staro 24.10.2013., 16:31   #3042
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Sanjo00 Pregled postova
Odlučio sam da bi uzeo ili Samsung Galaxy S3 ili Sony Xperia Z,ali na Njuškalu novi pošto su kod operatera cijene prevelike...

Možete li mi preporučit koji je bolji i zašto,dakle neke prednosti i mane u odnosu jedan na drugoga?Pročitao sam da Sony Xperia Z ima slab vanjski zvučnik,šta je tako jako slab?
Za koje najniže cijene bi se mogli nabavit jedan i drugi,ali da su novi,možda je u Italiji jeftinije još nego na njuškalu?

Što se tiče zahtjeva bitno mi je što bolja kamera,osrednja veličina ekrana i naprednije korištenje interneta,dakle surfanje,youtube,mailovi,pisanje itd.
Dakle za igrice apsolutno ništa.
Da ima ok memoriju,što manje trokiranja i zastaljkivanja itd...
Tezak izbor. S3,touchwiz,diđemiđe touchwiza,Superamoled,moze se skinut baterija,moze se dodat sd kartica,plasticni izgled.
Xz,otporan na vodu (mocenje i mozda ako ti malo upadne u vodu,nemoj ga bacit u more i otic ga izranjat nakon 2 dana),ne moze se rastavit,nema mogucnot sd kartice "obican" ekran.
KAmera,odlicna kod oba modela, kad gledas slike na ekranu,S3 pobjeđuje zbog amoleda. AKo ih gledas na PC-u, razlike bas i nema. Slikanje navecer, s3 ima bolju fotografiju s default postavkama.
Sto se zvuka tice,S3 je bolji ,ima dovoljno jak zvuk,i prirodniji u odnosu na Z
spawn je offline