Pozdrav. Kod nekih BR filmova, kada ih stream-am s PC-a na TV preko kućnog kina znaju biti artefakti, zastajkivanja u filmu, "miješanje slike", ponekad se zna i naglo ubrzavati film i sl.
Kada pustim neki film koji nije BR čisti s DTS zvukom onda sve radi uredu.
Spojio sam PC sa LG sounbar-om ( kućno kino) preko HDMI kabela i onda kino u TV isto HDMI-a.
Ista stvar mi se događa kad spojim USB disk na kućno kino, sve radi savršeno dok ne dođe BR neki sa DTS zvukom. I da, podržava mi i zvučna DTS i na kinu mi piše da je DTS a i prema specs piše da su ti svi formati podržani. Čujem zvuk normalno.
Osobno smatram da je problem s bandwith-om, ali ne znam kako da to popravim, pošto imam na kućnom kinu USB 2.0.
Ne znam kako da riješim problem bandwitha, imam i Ethernet utor u kinu ali to mi je sporije, možda da uzemem neki bolji HDMI ili što?
Gledao sam po forumima okolo i nisam baš ništa pametniji pa ako netko ima neku ideju...
P.S. većinom se radi o BR ripovima ili kopijama, pa možda bude da nisu najbolje filmovi procesirani, može i to biti. Makar mi to bude ne uvijek ali u negdje 70-80% slučajeva, kažem kombinacija DTS zvuka (True HD i sl) i 1080p slike.