Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 24.10.2013., 11:42   #6530
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor NortonCommander Pregled postova
Poceo sam jucer ponovno igrati D3 nakon dulje vremena. Moram priznat da sam se iznenadio kvalitetom dropa. U prva dva acta na normal tri legendary itema, od kojih je prvi ucinio igru prelakom (Scrimshaw za Barba) do te mjere da nisam ni jedan health potion iskoristio od tada.
Kad se sjetim prvih dana igranja, presao normal i nightmare bez ijednog legendary dropa...
Igra je i meni lagana kada igram MP0 ili ako igram Hell MP10, ali ako pricamo o Infrno MP9-10, onda je to vec druga prica.
Kada vec pricamo o nekoj tezini, ne verujem da itko ovdje prica o icemu manjem od Inferna te bar ja osobno igram na minimalno MP8, sve ispod toga mi nema smisla.

Jucer sam napokon nakon cca 2 tjedna pokrenio normalno igru i bilo je cak malo previse legendary itema na MP8, ali je sve kao i obicno bilo smece.
Cak mi je jucer MP8 izgledao prelagano (mozda zato sto sam napokon nakod dugo vremena normalno freezao).

Sto se tice ekspanzije, a kupit cu je....sta da radim kada volim Diablo, to je jedna od onih igara na kojima sam odrastao (ok, sada ne ulazim u stvari kao prva gejmanja na Atariu, C64, sarafanjem po kazetofonu i ustimavanju glava i sl.).

Nadam se da ce s Loot 2.0 te eskapnzijom puno toga biti ispravljeno...svi se to nadamo.

Ako ga uhebu, a nista...vec ce biti nesto drugo za igrat, ali ne vjerujem da ce ponavljati neke greske po deseti puta.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote