Forsam J4 u zadnje vrijeme i ne mogu si trenutno zamislit da jungleam s nekim drugim champom, ali nazalost poceli su ga sve vise pickat ili banat pa bi molio par alternativa za jungle.
Samo nemojte ove:
Xin - ok je, ali ni blizu ovim jacim junglerima.
Malph - nije mi nesto na ovom levelu i prije 6. je dosta los
Amumu - dosta jak ali malo fali da se sve usere
Noc - nikad mi se nije svidao, uopce u njemu ne vidim dobrog junglera
Elise - zasad nista od nje jer cu je dobit free
Fiddle - tu i tamo ga uzmem da se Panda ne naljuti :P
Hecarim - trebam ga malo duze igrat da se naviknem na njegovo gankanje
Lee Sin - jednostavno ne zelim igrat jer ne mogu izvuci ni 50% od onoga sto ovaj champ moze
Maokai - slab mi je nekako, brzo bez mane ostane
Nunu - op trenutno koliko cujem ali mislim da bi ga malo duze trebao igrat da ga naucim
Voli - ne mogu s njim radit vise one stvari koje sam mogao u silveru
Skarner - ne svida mi se nikako
Trundle - takoder mi se ne svida
Udyr - zasad ga necu igrat jer se trebam privikavat na njega
Zasad mi je first pick Sejuani, nije kao J4 da uleti na nekog preko miniona i championa itd ali ima knock up, slow, ulti stun itd
Rammusa imam vec dugo i znam da nije bio bas viable pick neko vrijeme ali ne znam kakav je sad?
Nautilus mi se isto cini kao tier 1 i mogao bi mozda i njega uzet, kakav je s manom?
Shyvana mi se svida jer me ownala svaki put kad sam igrao protiv nje. Jedan put sam ostao paf sta je napravila mom team-u kroz cijeli game. Minus mi je sto nema ni stun ni slow...
Vi mi je isti jedan od mogucih pickova. Ima dosta dobar dmg a builda se tanky, ima dash i nub shot op ulti.
I na kraju Zac. Jako mi se svida jer ima i dmg i tankiness a gankovi su jedni od najboljih u igri + op passive.