Slazem se da je ovaj puta ovo s lagom otislo predaleko i poprilicno su pretjerali te od kako sam kupio igru (od dana kako je izasla) ovo je sada prvi puta da radim takvu pauzu i to samo zato jer ne mogu igrat radi njihovih gluposti.
Prije mi lag nie toliko smetao, ali od kako igram CM wiza, a i barb mi je ww, lag se jako osjeti i jednostavno mi nema smisla igrat.
Jos uvijek mogu bez problema igrati recimo MP8, ali sve vise nema sanse....ili moram mjenjati npr. Storm armor na wizu, a onda mi build i nije nesto.
Lag je zaheban, uhebali su ovaj puta svjetski i ovoga puta su se pokazali u najgorem svijetlu ikada.
Problem kod Diabla je sto nema pretplate (nemojte krivo shvatit, ne bi zelio pretplatu!

) jer im igraci Diabla ne mogu napraviti ono sto su napravili igraci WOW-a, a to je masovno otkazivat pretplate jer im serveri nisu bili ok, a Blizzard se ponasao prema njima kao sada prema nama/igracima Diabla.
Tek kada su ljudi poceli masovno prelaziti na druge MMO i otkazivati Blizzardu pretplate, tek im je onda doslo iz krca u glavu i tek su onda poceli slusat igrace.
Na zalost mi to ne mozemo napravit s Diablom, igre smo kupili i to je to.
Zalosno je, ali tesko da ovaj puta igraci mogu nesto promjenit kod ove igre.