Citiraj:
Autor Mommistake
Znači imam 6k ip, sutra-preksutra ću imati 6.3k. Tražim adc-a koji bi mi odgovarao, da nije neki komplicirani i tako. Igram jedino ezreala, on mi paše, i imam s njim sigurno preko 70% winova u lane-u.
|
Citiraj:
Autor Helix
Možda da razmisliš i o corkiju?
|
+1
mislim da se nećeš dobro provesti u laneu ako igraš sa Vayne (osim ako ne igraš duo ranked sa nekim), kod nje je jako bitno pozicioniranje, tako da ono ako se znaš jako dobro pozicionirati slobodno uzmi Vayne. Corki je predobar, ima escape predobar(w), armor shredding(e), njegov ulti ima jeben range (taman kad protivniku ostane onih 10hp-a i misli da je uspio pobjeći ti opališ R i to je to)
Dobra je i Caitlyn, ali nije baš nešto za lategame. Ovisi što želiš. Ako oćeš bit epic lategame, a malo pasivnije igrati na early-mid game onda obavezno uzmi tristana(najbolji izbor jer ima escape odličan dok vayne i kogmaw nemaju escapea, što se tiče tristane reseta joj se jump na killu ili assistu championa) + uz sve to imaš bolestan range 700 na 16 lvl-u ili 18lvl-u(nisam siguran).
Ja da sam na tvom mjestu bi sigurno kupio Corkia jer mislim da je u svim fazama igre jako dobar tj kompletan, a i nije jako težak za igranje
Nadam se da sam ti malo pomogao pri izboru