View Single Post
Staro 22.10.2013., 12:15   #4325
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
@TB nemoj se ljutit al ja cu ti dofurat mozda i najbolje igrace sa EU servera pa ce te mozda oni uvjerit u suprotno. mozda si jos njubara kao i ja pa si uvjeren da ja pricam nebuloze..jer su oni sve igraci preko 20-25-30k borbi 2k unicumi i to ne na papiru pa nek ti onda oni objasne i nek te uvjere u suprotno.

doduse oni platoone igraju iskljucivo da razvale i nisu nikad opusteni.

@windfucker evo vidis recimo, samo kad ti se ponekad potrefi dobrih par igraca pa kakv lom napravite od suprotnog teama
e sad zamisli to svkodnevno 20k borbi.
covjece ta ekipa nece razgovarat s casualcima.

p.s. velis spasavnje ryana, cuvanjem ledja. da upravo takvim kombinacijama, shieldanje, soaking damagea distractionom i pametnom igrom koja je puno visi nivo od uzimanja KV5 i deri po low tieru, niko mi nis nemre solo drzim jednu stranu mape ili ispaljivannjem 4 susa iz TD-a i opa 5k damagea.

kreni halat platoone sa t9-10 mediumima ili e100, IS7, E5 pa ce ti se otvorit horizonti.
igra nije samo cuci u grmu i deri a statsi rastu u nebo.

solo, random i vise od 1600-1700WN7 sa pravim tankovima kroz 15-20k w/r 58/60% to je maksimum maksiumuma za jako dobrog igraca.
onaj ko je odradio grind od nule, bez konvertanja i pushanja i drzi nivo igre solo u randomu sa konkretnim tankovima nema sigurno 2k across the board na tom timelineu.

hrpetina je ekipe koja drma sa t7 i 8 a desetke su im u garazi jer kad ih uzmu ginu ko siemke.
sam velis da desetke ni pod razno.
pitam se zakaj.

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 22.10.2013. u 12:26.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote