View Single Post
Staro 22.10.2013., 02:08   #4319
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
u platoonima se mogu dizat statsi (win ratio i eff) ali u tc samo win ratio.
Samo jednako ili manje nego da soliraš u randomu,na koju foru ti platoon omogućuje da dižeš statse više nego da soliraš? Čuvanjem leđa kolege itd? To su apsolutne gluposti koje barem ja nisam nikada doživio...uostalom najviše borbi u platoonu imam s osobnim dragim prijateljima,Bokinho i Crodanch,samo molim pogledati njihove statse...prvi je teži oblik siemke,drugi pozelenio tek na 12k borbi.

Evo zadnje vrijeme odigram tu i tamo s TIFA-om,pa neka on potvrdi koliko nabijame statse u platoonu... Koliko si čuvamo leđa itd,to su apsolutne pizdarije,svako odabere svoju stranu i bok,a u platoonu si radi druženja,a ne pumpanja statsa ili neznam čega.

Upravo zbog toga radije igram solo random,zbog pumpanja statsa i grindanja raznih tiera,jer ako želiš biti u dobrom klanu gdje ima golda,moraš imat statse,moraš igrat na određenoj razini.

Ta čuvanja leđa itd...spašavanje vojnika ryana itd...apsolutne gluposti,sad bi ja cijelu borbu trebao biti uz kolegu iz platoona i gledat da jednako razmjenjujemo vatru itd,daj ajde,igram da se opustim a ne da razbijam glavu tko je gdje,koliko primio kakvih šuteva itd...platoon je PICK A SIDE i aj bok,igraš kao u randomu a jedina benificija platoona koju sam ja osjetio je ZAJEBANCIJA

EDIT: Jutro! Evo sad ti gledam malo statse na http://wot-news.com/stat/calc/en/ru , ja sam uspio dignut statse ČAK i u TC-u,ali ful malo...no eto ostao iznenađen,jer vidim da svi imaju manje statse u TCu nego random.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 22.10.2013. u 08:32.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote