Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jednostavno ignorirajte moj post:
Citiraj:
Autor Audi45
Fulali ste cijeli football ili se ja nisam dobro izrazio...
|
Za vrsnog poznavatelja igre ovo je vjerovatno najgluplji moguci post
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Nikad nisam simpatizirao igrače koji očekuju od svog tima da osigura pobjedu,ili da prevagne,a da je taj igrač samo usputna pojava negdje s strane...tako mi zvuči tvoja taktika,a ni statistika ne ukazuje da si tip igrača koji radi neku prevagu u borbi.
|
Kako onda pojedninci (more njih) imaju wn7 oko 500 i wr 40%?
Citiraj:
Autor Amdejac
Zar misliš da si jedini takav. Zbog takvih se i srozala igra.
|
Zbiljam Van Gogh to je tvoj post?
Citiraj:
Autor donbon
Odavno sam izgubio (općenitu) toleranciju na siemke i WOT igrače slične tebi koji očekuju da im drugi donesu pobjedu. Takve riješavam na mapi po kratkom postupku. Ali samnom u timu neces igrati.
Da li me brine report him ili plava boja na imenu?
|
Molim u buduce nemoj citati moje postove, jer vidim svijest ti je jednaka kompleksnosti recenica, a red misli konzistentan uriniranju muskarca trece dobi.
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Nitko nije rekao da je loš igrač ili da ima loše statse
|
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Nikad nisam simpatizirao igrače koji očekuju od svog tima da osigura pobjedu,ili da prevagne,a da je taj igrač samo usputna pojava negdje s strane...tako mi zvuči tvoja taktika,a ni statistika ne ukazuje da si tip igrača koji radi neku prevagu u borbi.
|
Ergo los igrac, wn7 oko 500 i wr 40% insinuacija.
Citiraj:
Autor gsxr750k9
Siemka...
|
...fv 183...jpe100...e100...attak all... u idiots....no help...hack...cheater...reported...weed...food...Joe...banana...theron...
Citiraj:
Autor windfucker
ja sam čovjeka par puta sreo ingame, i svaki put je "s3ronj@" odigrao odlično, i ladno smo spušili, koliko me sjećanje služi...

|
Imao si nocne more.
u javi su pojedinci vec napisali psihoanalizu, mog igrackog lika.
Citiraj:
Autor windfucker
Valjda nisam imao sreće, pa mu se dalo igrati...
|
To nisam bio ja, tim je sve odradio.
E sad koliko se ono igraca izjasnilo prije par postova da ima taktiku cekanja u bazi minutu ili dvije prije no sto odluci sto i kamo.....
....da krenem prozivati imena....
radim isto samo sto procitam nekakvu vijest ili post na forumu, (jbg citam vise od jedne rijeci po minuti)
Vratim se u igru i igram.
|