Citiraj:
Autor windfucker
Ne branim nikoga, čisto sumnjam da Audi45 baš tako postupa kao što opisuje i čini mi se da više karikira na sadašnju situaciju u WoT-u, ali dobro... "razapinjanje" ne vodi ničemu dobrome, samo se tenzije gomilaju nepotrebno.
...
@all: Ne podržavam da se tako odnosi prema suigračima,da se odmah razumijemo, ali smiješni komentari vezani uz skill dotičnoga i sl...ma dajte, ajmo se uozbiljiti malo
A fanboyismus vulgaris chronica, i paralele sa drugim igrama...jel' nismo već izvukli neke poučke iz tema CoD/BF?
Jel' baš moramo i ovdje to imati?

|
Nitko nije rekao da je loš igrač ili da ima loše statse,nemamo 15 godina...gle moje a vidi svoje i te priče...ali se po statsima može vidjet "taktika","pristup".
Ne ide mi u glavu samo jedna stvar,ako nisi taj push ilitiga igrač koji većinom ima direktan utjecaj na ishod borbe,onda neznam zašto očekuješ od svog tima da igra drugačije,još iz protesta izlazi iz bitke i napušta tim.
Imam ja frenda,Wn7 ima 800 i 6k bitki,koji je totalno nezainteresiran za svoj učinak ili trud u borbi kad vidi da ima 60+ % šanse za pobjedu,a kad su 40% kaže "ionako nemamo šanse".
Ali on se ne živcira oko učinka suigrača,jer je svjestan svog doprinosa.