View Single Post
Staro 21.10.2013., 14:02   #4300
donbon
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor Audi45 Pregled postova
Nemam ja zivaca za takvu taktiku.
Kliknem na battle i spustim igru, surfam netom, citam vjesti, trazim zanimljive add-onove za xbmc, sredujem titlove..... u get the point.
Vratim se u igru nakon 2-3 minute, ako je pola tima mrtvo, kod njih nitko ili svi kampiraju na jednoj strani, jedini ja u timu plavi svi ostali bijeli, sivi, suprotni tim barem cetvorica plava ili jos bolja (wow style xvm) - esc. - back to garage. izaberem novi tenk i sve nanovo.

Igram platoon sa statisticki jos vecim njubekom od mene vec neko vrijeme, dnevno oko 20ak partija i svaki put wr oko 65-70%, poslije toga odigram jos 10ak partija solo i wr padne na 40-45%.
Vikendi su klasika
[
zašto onda igraš World of tanks?
Mnoge druge online igre imaju opciju alt-tab.Alt-tabaj i na doti... zašto ne?
Odavno sam izgubio (općenitu) toleranciju na siemke i WOT igrače slične tebi koji očekuju da im drugi donesu pobjedu. Takve riješavam na mapi po kratkom postupku.Ova igra zbilja zna onome tko se imalo trudi iskidati živce.
To je žalosno.
Činjenica je sljedeća:kada ulaziš u partiju ti sam igraš 1Vs.29.
Jesu li ti šanse veće ako igraš platoon sa trojicom.Statistički nisu veće od 60% za pobjedom.To je činjenica.
Ova igra polako ali sigurno odlazi u propast, ne samo zbog mrtvo-pasivnih igrača(da ne napišem grublje riječi,zaslužuju ih) nego i wargaming osoblja kojo se polakomilo za zaradom.Nakon 15.000 partija sretan sam što nisam dao niti kune wargamingu.Razvučem ovakav smiješak kada čitam i čujem da je netko uplatio 50,200 ili sačuvaj me bože 500 eura wargamingu.
Da budem iskren divim se wargaming marketingu na odlično odrađenoj kampanji kako nagovoriti bubuljičavu klinčadiju da izvuku zadnju kunu iz novčanika svojih roditelja.
Ovdje neznaš tko je gluplji roditelji i djeca?
Warthunder kao vrlo jaka konkurencija WOTu iako još u razvoju je demonstrirao tenkove mislim da se Serb dobrano počešao tamo gdje ga najviše svrbi, jer zna da im dolazi kraj.
Na kraju tko sam ja da ikoga učim pameti i branim bilo kakvu vrstu igranja.Ali samnom u timu neces igrati.
Da li me brine report him ili plava boja na imenu?

Zadnje izmijenjeno od: donbon. 21.10.2013. u 14:12.
donbon je offline   Reply With Quote