garro nema to veze s sviđanjem ili nesviđanjem, ja igru želim igrat zato sam je i platio, a ne mogu je igrat zbog idiota u blizardu koji nisu u stanju osigurat igračima normalan gameplay! nisam retardiran da od njih očekujem, da će igru igrati umjesto mene, ali očekujem od njih ono što je njihov dio posla, a to je da riješe lag i sve ostale tehničke poteškoće, koje oni ni ne pokušavaju riješit.
NIJE ISTINA! da su riješili lag, lag je još uvijek prisutan samo što su na neku foru uspjeli smanjit s 300 ms na 100, ali i dalje odgovorno tvrdim da je to čista prevara jer sam siguran da je postotak laga jednak kao i prošlih dana, samo je riječ o tome da su naštimali da nama pokazuje 100 umjesto prijašnjih 300-400 itd. to sam sto posto siguran, jer igram igru i na isti način mi se događaju štekanja blokade kada sam na whirilewind barbi, pa s zakašnjenjem mi onaj led pukne pod nogama pa mi elitovi odjednom upute pet udaraca umjesto prijašnja dva, i ubiju me na licu mjesta. i sve tako, prema tome nema govora o tome dal se meni igra sviđa ili ne, već dali je ja mogu igrat normalno ili ne? trenutno je situacija takva, da je igra totalno neigriva i ako ovo sranje riješe do nove godine, moći ćemo šampanjac otvarat, a poprilično sam siguran da če problem laga i svih ostalih tehničkih sranja, ostavit za iza nove godine i netom prije izlaska nove ekspanzije, što je vrhunac debilizma kada se uzme u obzir da ja ni prije nisam mogo igrat normalno, ali je bilo podnošljivo a sada nakon prebacivanja servera za heartStone e tek sada sam popušio kitu, i tek sada ne mogu igrat normalno. srećom sam s WD-om došo do 100 paragona, prije ovog sranja od nenormalnog laga jer u narednih dva tjedna sumnjam da ću se naigrat previše vidim da iz dana u dan lag je prisutan i u roku od 30 minuta izlazim van igre, ne da mi se igrat tako i gotovo.
win stavio sam, a najbolje je kada se ta opcija stavi totalno off, tada temperatura ide i do 15 stupnjeva dolje, ali ovako s Hight -10, što je isto jako dobro.
i žalosno je da nakon svih kritika igrača, od izlaska igre do danas nisu ništa napravili da udovolje i poprave propuste, to je ono što dodatno zabrinjava. pola europe im već dva jebena tjedna priča o tom lagu, a oni kurcem nisu mrdnuli! i onda neki kažu, pa nemoj igrat igru ako ti se ne sviđa, pa kupio sam igru da je igram a to dal mi se sviša ili ne je nebitno. na blizardu je da osigura svojim igračima, minimum tehničke potpore a taj minumum podrazumijeva njihovo otklanjanje ovakvih štekanja u gamingu. dal je to lag ili nešto drugo, prosiječnog igrača to ne zanima kada ne može igrat na način na koji očekuje. žalosno je kako blizard tretira svoje igrače, i to pogotovo igrače D3, HeartStone WoW i ostali naslovi neće patiti, bez brige.
tamo gdje muzu još veću lovu, tamo propusta nema. zanimljivo, zar ne?
zbog takve politike, boga mi mogu zaboravit da će me vidjet njihova ekspanzija, ne pada mi na pamet nakon svih ovih poniženja kupit ekspanziju dapače smatro bi se debilom kada bi to napravio. a iskreno šta će drugi s svojim parama, me ne zanima, slobodno vi kupite ja sam samo jasno i glasno reko svoj stav o ovome pitanju i načinu na koji blizard riješava probleme zvane D3.