Tema: Iskon
View Single Post
Staro 20.10.2013., 21:40   #1193
Tiro
Registered User

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor konig_karl Pregled postova
iskonovi routeri takoder imaju 4 lan porta, ako usfali portova SE555 mozes koristiti kao switch ili ako zelis povecati wlan domet kao access point
Brinulo me da su na iskonovom modemu od 4 porta 2 eventualno za iptv (koji neću uzimati) pa će mi biti malo ova preostala 2 no ako mogu iskoristi SE555 onda nema problema.

Citiraj:
dolazi zakljucan. mozes podesavati samo osnovne stvari (sve s wlanom, port forwarding, dyndns). szk moze rostiljati po routeru
Očito neka nova vremena. Pretpostavlja se da su korisnici neuki.

Citiraj:
2011. sam prelazio pa se ne sjecam bas, al mislim da sam tad otkazao samo promet. Nakon prebacivanja nazovi 08009000 pa priupitaj jel sve otkazano
Znači smanjim promet sa flata na onaj po potrošnji tj. najmanji. Ok. ali i pitat ću ih preko ŠKZ-a, zlu ne trebalo. Kada ta promjena prometa stupa na snagu? Odmah ili na kraju mjeseca? Ne bih htio sad smanjiti pa da mi odmah krene, a ostalo mi je još 10-ak dana i neiskorišten flat.

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Kad sklopiš ugovor, ekipa će javiti na mobitel radi isključivanja operatora i par sat-dva prebaci na ugovorenog operatora.

Dalje možeš surfati do poziva. Nije sve smak svijeta.
Ma ok no kada si godinama stalno online i usluga ti je maksimalno stabilna postaneš razmažen i čim ne radi velik ti je problem.

Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Moras otkazati korisnicko ime i to mora osobno doci vlasnik u t-centar.Taj mail ce ti ukuniti, ali mozes ih preduhitriti i prebaciti se na neku besplatnu tarifu, tako da ti mail ostane ( neznam kako se zove ta tarifa ali vec ce ti netko zo ovdje napisati).
Znači baš moram ukinuti to korisničko ime kojim se spajam na dsl inače stigne račun? E jesu mudrijaši. Ja mislio da ako prebacim flat na obračun po potrošnji i nikad se više ne spojim sa tim korisničkim imenom ne može biti ni obračuna usluge, a očito ju treba baš ugasiti. Hvala. Dobro da sam pitao.

I neke ostale sugestije su dobrodošle po pitanju toga na što pripaziti, oko čega kompliciraju, gdje su začkoljice.
Tiro je offline   Reply With Quote