Citiraj:
Autor konig_karl
iskonovi routeri takoder imaju 4 lan porta, ako usfali portova SE555 mozes koristiti kao switch ili ako zelis povecati wlan domet kao access point
|
Brinulo me da su na iskonovom modemu od 4 porta 2 eventualno za iptv (koji neću uzimati) pa će mi biti malo ova preostala 2 no ako mogu iskoristi SE555 onda nema problema.
Citiraj:
Autor konig_karl
dolazi zakljucan. mozes podesavati samo osnovne stvari (sve s wlanom, port forwarding, dyndns). szk moze rostiljati po routeru
|
Očito neka nova vremena.

Pretpostavlja se da su korisnici neuki.
Citiraj:
Autor konig_karl
2011. sam prelazio pa se ne sjecam bas, al mislim da sam tad otkazao samo promet. Nakon prebacivanja nazovi 08009000 pa priupitaj jel sve otkazano
|
Znači smanjim promet sa flata na onaj po potrošnji tj. najmanji. Ok. ali i pitat ću ih preko ŠKZ-a, zlu ne trebalo. Kada ta promjena prometa stupa na snagu? Odmah ili na kraju mjeseca? Ne bih htio sad smanjiti pa da mi odmah krene, a ostalo mi je još 10-ak dana i neiskorišten flat.
Citiraj:
Autor Dottore
Kad sklopiš ugovor, ekipa će javiti na mobitel radi isključivanja operatora i par sat-dva prebaci na ugovorenog operatora.
Dalje možeš surfati do poziva. Nije sve smak svijeta.
|
Ma ok no kada si godinama stalno online i usluga ti je maksimalno stabilna postaneš razmažen i čim ne radi velik ti je problem.
Citiraj:
Autor RAUL
Moras otkazati korisnicko ime i to mora osobno doci vlasnik u t-centar.Taj mail ce ti ukuniti, ali mozes ih preduhitriti i prebaciti se na neku besplatnu tarifu, tako da ti mail ostane ( neznam kako se zove ta tarifa ali vec ce ti netko zo ovdje napisati).
|
Znači baš moram ukinuti to korisničko ime kojim se spajam na dsl inače stigne račun? E jesu mudrijaši. Ja mislio da ako prebacim flat na obračun po potrošnji i nikad se više ne spojim sa tim korisničkim imenom ne može biti ni obračuna usluge, a očito ju treba baš ugasiti. Hvala. Dobro da sam pitao.
I neke ostale sugestije su dobrodošle po pitanju toga na što pripaziti, oko čega kompliciraju, gdje su začkoljice.