Tema: Iskon
View Single Post
Staro 20.10.2013., 15:55   #1189
Tiro
Registered User

Datum registracije: Dec 2004
Gledam ovu iskonovu ponudu pa me ova akcija s tabletom napokon trgnula da nakon +15 god. "vjernosti" Htu pređem na iskon Duo Funky i uštedim stotinjak kn/mj pa me zanima par pitanja.

1. Koji modem iskon daje i koliko slobodnih lan portova ima? Sad imam SE555 i super mi radi, ali sva 4 lan porta su mi zauzeta. Hoću li taj SE555 moći koristiti kao switch i spojiti ga na taj iskon modem ili moram kupiti odvojeni switch kojeg ću spojiti na iskonov modem/router?

2. Dolazi li taj iskon modem zaključan? Može li ga se otključati da si mogu sve narihtati? Imaju li ŠKZ nad tim novim modemom daljinsku kontrolu?

3. Moram li IŠTA u Htu otkazivati ili to sve iskon odradi? (Imam kod Hta još prastari dial-up account (koristim taj email), ISDN, adsl, flat paket). Ne bih htio da mislim da sam samo na Iskonu a ono mi dođe Ht račun za neku pi*dariju koju kao sam nisam otkazao.

4. Koliko traje samo prebacivanje npr. ja sutra odem u Iskon i budem prebačen kada? Koliko dana sam "offline" (nije neki problem, imam internet na mobitelu no čisto da iz vašeg iskustva znam).

Ako se još nećeg sjetim pitati ću.
Tiro je offline   Reply With Quote