Gledam ovu iskonovu ponudu pa me ova akcija s tabletom napokon trgnula da nakon +15 god. "vjernosti" Htu pređem na iskon Duo Funky i uštedim stotinjak kn/mj pa me zanima par pitanja.
1. Koji modem iskon daje i koliko slobodnih lan portova ima? Sad imam SE555 i super mi radi, ali sva 4 lan porta su mi zauzeta. Hoću li taj SE555 moći koristiti kao switch i spojiti ga na taj iskon modem ili moram kupiti odvojeni switch kojeg ću spojiti na iskonov modem/router?
2. Dolazi li taj iskon modem zaključan? Može li ga se otključati da si mogu sve narihtati? Imaju li ŠKZ nad tim novim modemom daljinsku kontrolu?
3. Moram li IŠTA u Htu otkazivati ili to sve iskon odradi? (Imam kod Hta još prastari dial-up account (koristim taj email), ISDN, adsl, flat paket). Ne bih htio da mislim da sam samo na Iskonu a ono mi dođe Ht račun za neku pi*dariju koju kao sam nisam otkazao.
4. Koliko traje samo prebacivanje npr. ja sutra odem u Iskon i budem prebačen kada? Koliko dana sam "offline" (nije neki problem, imam internet na mobitelu no čisto da iz vašeg iskustva znam).
Ako se još nećeg sjetim pitati ću.