Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Pa upravo zbog toga što i ti radiš (surfaš netom a u battle si,kad vidiš da ti je pola tima mrtvo odeš u garažu itd) igra trga živce igračima koji se trude utjecat na ishod borbe.
Nikad nisam simpatizirao igrače koji očekuju od svog tima da osigura pobjedu,ili da prevagne,a da je taj igrač samo usputna pojava negdje s strane...tako mi zvuči tvoja taktika,a ni statistika ne ukazuje da si tip igrača koji radi neku prevagu u borbi.
Treba gledat samo vlastiti učinak,kad igram u TC-u ili CW onda očekujem od svog tima barem jednak trud u borbi,random je random,apsolutno ništa od nikoga ne očekujem...prestao sam se živcirat ali trebalo mi je 7k borbi da shvatim da ne treba ništa očekivat od random suigrača...
|
Citiraj:
Autor Amdejac
Zar misliš da si jedini takav. Zbog takvih se i srozala igra. Takve viđam svakodnevno kad počne igra, a oni nepomično stoje. Ali ne dira me to previše. Više će meni ostat za pobit. 
Baš si sad gledam statistiku, a igram 99% solo.

|
Fulali ste cijeli football ili se ja nisam dobro izrazio...
Niti cekam da tim pobjedi niti ocekujem to od istoga. Statistika je takva kakva je zbog masovnog rage quitanja, 99,9% igram sam 
Da li sam tip igraca koji donosi prevagu, don care, sto ti moja statistika govori dont care
p.s. bio sam doboljno dobar za tvoj bivsi klan u sestom mjesecu nakon odigranih par tc-ova i platoona (otisao na more na mjesec dana pa se nisam poslije ni javio).
|