Nisam 100% u toku, ali koliko sam polovio tvoj zahtjev sadrži točno određene komponente. Vrlo je teško sve to imati na kupu u određenom trenutku, a pošto još uvijek čekaš izgleda mi kao da ne želiš uči u kompromis s nekim komponentama što je tvoje potpuno pravo. Osoba koja s tobom razgovara na telefon dobiva informacije iz nabave. Ja radim u nabavi pa ti iskustveno mogu reči da mi dobijemo otprilike 60%-75% onog što naručimo dok drugo nije raspoloživo.
Iz ovog je vidljivo da su jedine mogućnosti : 1. naručiti računalo u dvije odvojene narudžbe kako bi osigurao da ove komponente koje su raspoložive ne nestanu kad druge dođu. 2. pristati na kompromis vezano uz komponente kako bi riješio kupovinu brzo te ti osobe u servisu mogle odmah sklopiti konfiguraciju. 3. čekati na način koji sada čekaš.
Mi osobno možemo izaći u susret što se tiče rezervacije raspoloživih komponenata ili nešto u tom smjeru. O raspoloživosti artikala možemo samo dati informacije koje u tom trenutku imamo , ali za njih ne možemo garantirati pa je iste potrebno uzeti s dozom opreznosti.