View Single Post
Staro 20.10.2013., 13:09   #158
Zaramoth
Killing monsters
Moj komp

Zaramoth's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Te skuplje grafe su manji dio prodaje, pogotovo najskuplje koje su vise u marketinske svrhe.

Nebitno koliko su dobri ili losi. Bitno je kaj se prica vec godinama a to je da AMDovi driveri ne valjaju i da su Nvidjini bolji. Moze imat AMD bolje drivere ali ce ta prica i dalje trajat ko zna do kad.

Nebitno koliki dio tržišta ide na te "jače" grafe. To sam spomenuo čisto kao protutezu onome postu u kojemu je rečeno da AMD nema što ponuditi po pitanju VGA kartica. Iako, ako pogledamo malo konfe aktivnijih forumaša na PCE, barem 50% njih ima grafike iz višeg srednjeg ili visokog razreda tako da...ne bih rekao da je prodaja u tom segmentu tako slaba, čak i u ovakvoj banana državi poput naše.

A po pitanju drivera, da, Segregator je krivo shvatio. Sve rečeno se odnosilo na mišljenje koje, nažalost, i dalje prevladava među, rekao bih - poprilično neukim "konzumentima".
Baš na temi o GTX 7XX seriji kartica se JC Denton (čini mi se) također osvrnuo na to tragikomično mišljenje nekih kako su AMD grafički driveri i dalje zaqurac.
Ljudi bi stvarno trebali početi razmišljati vlastitom glavom a ne kao ovce vjerovati nekom tudumu koji prije 4 godine nije znao testirati grafiku s 3-4 varijante drivera već je odmah nakon prvih loših automatski proglasio sve ATi/AMD grafe ultimativnim zlom.
Zaramoth je offline   Reply With Quote