View Single Post
Staro 20.10.2013., 00:58   #150
Zaramoth
Killing monsters
Moj komp

Zaramoth's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
I ja baš razmišljam, otkud svi ti podatci i statistike?!? Istina, AMD-u ne cvjetaju ruže ali da je ta firma na rubu bankrota ili čega već (kako bi se dalo zaključiti po vašim kataklizmičkim citatima) - nema šanse.
Ako i postoji odjel u AMD-u koji sigurno generira kakvu-takvu dobit, to je onda u svakom slučaju bivši ATi, tj. njihov "grafički" dio.
Razmišljajte malo vlastitom glavom, čista logika. Kako je već rečeno, sve next-gen konzole imaju njihovu grafiku i CPU-e. Samo ta činjenica je dovoljna da pametan zbroji 2 i 2.
Još mi je najsmješniji onaj dio gdje je netko bubnuo da AMD nema što ponuditi u segmentu VGA kartica (ili nešto u tom stilu). Reći takvo nešto u trenutku kada AMD nudi 280X modele koji pariraju GTX-icama 770 i to po cca 500 kn nižoj cijeni te im uskoro izlazi flagship kartica koja će parirati GTX 780/Titankama opet po nižoj cijeni....o čemu vi pričate??
Briga me što je većinom riječ o rebrandanju starih modela no činjenica jest da se dobiju bolje performanse po nižoj cijeni u odnosu na nVidiu. Na stranu nVidia fanboy-i, kad bi mi kapnula koja kuna viška sa strane, istog trena bih prodao svoju 660-tku i otišao na 280X.
Zaramoth je offline   Reply With Quote