Citiraj:
Autor chief_wolfinjo
netko tko ima top model od samsunga, sony-a ili sl.
se vjerojatno malo razočara s top modelom kinezom
ili je neki drugi razlog u pitanju.
|
Eto vidiš, ovo je upravo i mene mučilo. Kao korisniku smartphonea od 2007. (HTC Herald, HTC Desire, SGS3) nekako mi se činilo da kinez neće biti na toj razini. No pregrmio sam i naručio si jednog 5" pa ćemo vidjeti. No, zadnjih dana privremeno koristim Umi X1 (4.5" dual core MTK6577 s 1GB rama) i moram priznati da je mob odličan, pogotovo što se radi o godinu i pol starom modelu - UI radi fluidnije nego stock S3 sa istim aplikacijama, GPS je jednako precizan, signal mreže identičan. Dvije stvari koje su lošije su ekran (boje su ispranije) te naravno kamera, no uostalom to je uređaj od 800 kn. Zapravo sam prije par dana kad mi je došao u ruke bio donekle razočaran softverskim dijelom jer je stigao s 4.0 Androidom, internet je zezao, a GPS gotovo da nije radio. Nakon što sam ga fleshnuo s custom 4.2.2 ROMom, mob je procvjetao, ne bi mi bio nikakav problem i duže ga koristiti. Ne igram igrice tako da za taj dio ne znam, Antutu je oko 9000. Zaključak - mislim da ako mob s ovom konfiguracijom radi odlično, neki s MTK6589T i 2GB rama neće razočarati i bivše korisnike Samsunga, LGa itd.