Citiraj:
Autor freddie
Ček malo , pišeš da je i Mandžukić popizdio pa se vratio po loptu skroz u obranu ,a onda odma kontra da su nam najlošiji dio obrana i krila ( koja krila kad igramo sa jednim napadaćem ).Nisam neki stručnjak ali znam da je vezni red ( sredina u kojoj je i toliko hvaljeni Modrić ) ta koji posreduje između obrane i napada a toga uopće nema. Lako je u fazi napada igrati al kad se izgubi lopta tj. u fazi obrane onda dolazi do problema jer laganim trćkaranjem ( Modrić ) nemože se baš puno napraviti. Čak sam siguran da pored ovakovog veznog reda ni obrana Bayerna nebi izdržala. Ima još al neda mi se pisati.
|
Koliko sam ja vidio, u utakmici sa Škotskom smo igrali 4-4-2 koji mi nije bio najjasniji jer je Kalinić jedini bio u napadu, a Mandžukić negdje skriven otraga.
Što onda Srna/Strinić/Vrsaljko/Perišić/Vida igraju ako ne krila? Osim što su neki i obrambeni, malo su prevelik dio terena dobili za pokriti u napadu.
U tekmi sa Škotskom, krila su trebali biti Kranjčar i Vida, ali više sam ih vidio po unutrašnjosti nego na mjestima gdje bi trebali biti. Cijela ta Štimčeva taktika mi je bila veliki upitnik? Nije ni čudo da su se igrači pogledavali u čudu.