Citiraj:
Autor malba
kakav je ? ja sam ga uzeo odma kad se pojavio i prodao ga nakon 30tak partija jer je bio živi očaj, svaka opaljena skoro je bila 0 dmg, a svaki pogodak u mene je bio požar...
|
Meni dobar.
Sada si me podsjetio: druga odigrana partija-VUŠŠ!! Roštilj.

Ali sada imaju oni automatski protupožarni aparati za silver, i stvar riješena

+ što je u odnosu na prijašnje stanje, svima (pa i njemu) poboljšana preciznost unatrag par patch-eva, tako da sam skinuo T54 na bogtepitajkoliko metara (malo mi je nestajao sa vidokruga, malo se pojavljivao, imam binose aktivne), bio je malo načet (na oko 70%), i to frontalni šus, malo iskosa...ma, predivno
Ali, zapravo tek sada sa ovim TD-om, prvi puta sam osjetio koliko su zlo dobri vozači mediuma; jedan je prava napast za riješiti, no nađu li te dvojica samoga, mrtav si 100%.
E, da, primam prijedloge za skill/perk setup, rammer+large spall liner+binosi su gore, moram resetirati skill/perk jer imam repair na 100% (ah, posada od nekoga mediuma prebačena na TD, pa ostalo tako, nisam obratio pozornost), situational na 92% i ostala posada na camo isto tako cca 90%.
Mislio sam isprobati sa ventom umjesto binosa, dakle prvo BIA, camo ostaviti kao drugi, osim commander-a gdje (jasno) ide situational.
Da idem na izmjenu vent i BIA za binos+repair, pošto mi je to najveća promjena? Ono, stroj je spor u svemu, tako da mi svega treba

, pa sam mislio da je ovo dobra ideja.
Hvala na sugestijama