Citiraj:
Autor win32
@ praskatonick
Stavi pod Shadow Quality na High (to rijesava pitanje temperature kod vecine ljudi).
Meni je znala biti visa temp. kada je ta postavka bila na High (smooth).
Sto se tice venta, to je do lezajeva, a ne do igre i tu se nema sta reci.
Vent radi losih lezajeva pocne vibrirat i zato proizvodi takav zvuk.
Igra je zahtjevnija sto se toce grafike od Torchlighta, a to mozes i sam vidjeti kako igre izgledaju.
Imam dosta stotina sati na Torchlightu pa vjerojatno znam malo o njemu (igrao oba djela jako dugo vremena) i ne mozes tu igru ici usporedivat s Diablom...bas nikako je ne mozes usporedivat.
|
ma znam, ma i meni je D3 bolji, ali na T2 sam prešo zbog očajnog dropa i to što se može igrat offline, bez ovog sranja od konstantnog laga i prcanja od strane blizarda. sramotno je da nisu u stanju, omogućit normalan gaming korisnicima. pa nisu oni jedina firma, koja ima više miliona igrača on.line pa svi sve riješe da radi normalno, samo oni to nisu u stanju već jebenih mjesec dana, a poprilično sam siguran da su dio servera namjenjenih za D3 prebacili za ove Hearthstone bulshit, i sada mi imamo ovo što imamo što je stvarno sramotno i neviđeno od njih, a i prije je igra iz mnogo razloga bila ćorak, a sada kada praktički ne možeš normalno ni farmat, pa ja moram reći da imam volju da je deinstaliram i više nikada ne upalim.
ako ovo ne riješe u neko razumno vrijeme, mislim da ću upravo to i napravit.