Citiraj:
Autor begi
Motocikilisti bez daljnjeg imaju velika muda (problem sa sjedenjem  ), ali također to isto imaju vozači F1. Fetel je priznao da je imao veliki strah kad je prvi put sjeo u F1. Što se tiče gledanja F1 vidim da vas većina gleda dok vaši favoriti osvajaju bodove i dok se nadaju nekom plasmanu, a čim vidite da ne ide od jednom vam nije interesantna F1. Moj favorit Fetel je trenutno ubjedljivo prvi, a navijao sam za njega kad je bio koeficijent za PP 14. Ova vremena su se nešto promijenila. Od davnina se pljeskalo pobijedniku, a sad se počelo zviždati. Kako da to uporedim objasnim. To je isto kao kad vam se ne sviđa dobra ženska (geni), nego vam se sviđaju muškarci. Ja sam uvijek volio F1 i rezultati ne moraju biti izgovor. Vidim da imam istomišljenika Baja i ostali, a ne kao ostali kvazinavijači da ih ne spominjem.
|
Meni se opcenito ne svidja danasnja F1, vratio bih se tamo 2007/8 jer su tada po meni bile odlicne trke i bolidi su bili bolji (jedina stvar koju bi dodo je KERS). Sta bi sad svi trebali navijat za Vettela jer je on prvi? Bilo mi je drago tamo dok je pobjedio u Torro Rossu u Monzi i bilo mi je drago 2009. sto je dobro vozio, poslje toga mi je posto iritantan, mozda zato sto je ukro Ferrariju (Alonsu) naslov 2 puta ili se jednostavno promjenio on ,ali eto nije mi drago kad pobjedi.