View Single Post
Staro 17.10.2013., 11:59   #3564
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja nemam problema sa refreshanjem aplikacija, sve uredno radi u pozadini. No mail klijent je uzasan kako je bruno vec opisao. Sinkronizacija maila sa mog maca je nepostojeca. Ako procitam mail na macu, na iphoneu nije oznacen kao procitan. Barem nekih par sati, iako je postavljeno da provjerava mail svake 3min.

Task switcher je cisti eye candy kao kid nekih androida. I nema nikakvog smisla. Puno je bolje gasenje aplikacija nego prije, no sve ostalo je zivi uzas naspram prijasnjim stanjem. I nije stvar navike, vec jednostavno je nepraktican. Ne treba mi preview cijele aplikacije u task switcheru. Nikako.

Safari je druga prica... Od najbrzeg i najstabilnijeg mobilnog browsera ostao je epitet samo ovog prvog. Rusio mi se u beta fazi sedmice sto i ne cudi. No rusi se ponekad i na 7.0.2. Nije cesto, ali iritira, jer u 3-4 godine ne sjecam se da mi se ikad srusio!

Ocito ce potrajati dok ne srede ovu sedmicu. No misljenja sam da ju nisu morali ni izbaciti dok ne ispoliraju sve sitnice. Njihova najveca prednost naspram konkurencijom je bila stabilnost i fluidnost. Ako ovako nastave izgubit ce i tu jedinu prednost uz ekosistem koju imaju.
Mileni je offline