Evo i ja uhvatio vremena da odigram! Pa, mogu reći da mi je igra puno bolja od 2012.
Prvo, nema tu više uštimavanje svoje ajmo reći težine. Imao neimao TC bolid i dalje voli plesat, pogotovo ako se u zavoju (kao što sam ja inače) da gas ranije, ako se ide na full throttle. Drugo, potrošnja guma. Jao mene. Upalim igru krenem vozit kad ono, troše se k'o da je na stazi 80 stupnjeva. Pogotovo što ja volim, gass, pa naglo zakočit jer AI inače koči ranije, pa onda gas na izlasku. Zbilja me iznenadilo. Treba se točno paziti kako dodavati gas, kako kočiti. Polako ulazim u ritam. Treće, neznam kako kod vas ali meni gorvio troši k'o blesavo. Inače sam u 2012 naviko dobar dio trke ( startovi, izlazak iz boksa..) uvijek iči na jaču mješavinu, a sada, na startu znači prvih 100m ako, i ono mi već piše optimal i počne svetlit žarulja.. U australiji sam bez goriva ostao taman kada sam cilj prošao.
Fora mi ej bilo (tj. tužno

) - vozim prvu trku, ufuran sav, pobjeda je moja.. Ahaaa, malo sutra! Prvo, gume! ajmo krug ranije u boks, tu popušim 2 mjesta, da bi na kraju trke nekako došao do 3 mjesta, ono samo za podij, kad eto vraga i oept gume, upozoravaju me iz boksa da su gume jako oštećene da pazim. Čim je to dojavljeno, ma sekundu, eto mene u pjesku vrtim se k'o neka pijana budala i završim na 12. mjestu. Vozim na Kuali Lumpur, uspio izboriti 3. mjesto na gridu, kreće start stignem fetla i massu, vozim vozim, i 2 kruga ranije u boks (najgora odluka) da bi mi 4 kruga prije kraja bolid počeo plesati na ravnom. Izlazak iz zavoja 1 kliže da ne pričam, 2 još gore, u 3. mi auto pleše? kad nisam ostao, i držim 3. mejsto ko bod (iako sam imao kolonu iza sebe) zadnji zavoj, fetl me pretiče s vanjske strane, zatvaram ga, pukne me, izvrtim se, on nastavi vozit a ja ko neki seljak na 10 mjesto.. pa je*em ti život

i da vozim za Toro Rosso. Nije mi se dalo onaj driver test vozit do kraja